Style Switcher

Predefined Colors

Aktuel udstilling

Vibrerende, smukt og faretruende

Udstillingerne SILENCE & ECHO og SYNSINDSTRYK indbyder begge til æstetisk nydelse og poetisk eftertanke.

På hver deres måde behandler kunstnerne bag de to udstillinger sanse- og følelsesmæssige oplevelser, der aktiverer erindringer, minder og erfaringer.

SILENCE & ECHO

En ny gruppe af kunstnere fra Norden, udstiller i Danmark for første gang.

Med udstillingen Silence & Echo lader 6 nordiske kunstnere det stemmeløse komme til udfoldelse og bringer stille men store emner i tale.

Udstillingen har fokus på ofte oversete sider af livet, og gør op med nogle af de følelser og fænomener, sorg og tab, der ofte undertrykkes i den dominerende tidsånd, hvor et fokus på nytte og vækst dominerer.

Gennem et figurativt formsprog og sammenblanding af materialer og udtryksformer opstår et sanseligt rum med plads til eftertanke.

Kunstnerne bag udstillingen er Anne Maria Udsen fra Danmark og Sverige, Bodil Brems fra Danmark, Bianca Maria Barmen og Yvonne Thörnqvist fra Sverige, Maia Birkeland fra Norge og Maria Wolfram fra Finland.

 

Udstillingen er støttet af: Nordic Culture Point, Konstnarsnämnden, The Foundation for Norwegian – Danish Cooperation, Norvegian Ministry of Foreign Affairs, The Foundation for Danish – Swedish Cooperation, Danish Ministry of Foreign Affairs, (NK) The Norwegian Association for Arts and Crafts, Frame contemporary art Finland, Norwegian Crafts og Norwegian Ministry of Foreign Affairs. 

SYNSINDTRYK

Elisabeth Bergsøe (f. 1953) er en helt særlig repræsentant for den konkrete kunst.

Hendes udtryk baserer sig på sanselige synsoplevelser, som via kunstnerisk bearbejdning kommer til at fortælle om livets store spørgsmål.

Udstillingen viser pasteller og malerier fra de senere år. Inspirationen er hentet i størrelser, linjer, komposition, farvesammensætninger og ikke mindst ønsket om at vise rummelige oplevelser.